Utcabútor, játszótér

A Répszolg kezelése alá tartozik a XV. kerületi önkormányzati területeken lévő park-és utcabútoroknak, valamint a játszóterek és játszóeszközeiknek a rendben tartása, állapotuk ellenőrzése és felújítása.

A kerületben 48 db játszótér található, melyek mindegyike az Európai Uniós szabványoknak megfelelően üzemel: gumiburkolattal és biztonságos játszóeszközökkel. Az időszakos rongálásokat szakiparos kollégáink állítják helyre.

Utcabútorok tekintetében sajnos kerületünkben még mindig sok számban található az úgynevezett Amerikai, a Városligeti, és az U elemes típusú padok. Napjainkra ezek a betonelemekből kialakított padok elavultak, tönkrementek, számos mállásnak indult, és a paddeszkák is megrongálódtak, vagy teljesen hiányoznak. A RÉPSZOLG Nonprofit Közhasznú Kft. célja, hogy ezeket a nagymértékben leromlott állapotú utcabútorokat felújítsa, több helyszínen a padok cseréjét, vagy elbontását elvégezze annak érdekében, hogy egy új utcabútor-eszközállományt építsünk ki, amely biztonságosabb és fenntarthatóbb üzemeltetésű.

Bejelentőlap

Hibát, problémát, rendkívüli állapotot látott? Kérdezne?

Elérhetőségeink

RÉPSZOLG Nonprofit Közhasznú Kft.
1152 Budapest
Hunyadi utca 3.

Telefon: 06-1-308-1098
06-1-308-1099
Fax: 06-1-307-7074

Zöld szám: 06-80-205-062

Email: titkarsag@repszolgxv.hu

Kiemelt partnereink