Társaságunk  új gépekkel bővítette a gépjármű parkunkat.

Többek között 2 utcaseprő géppel, aminek köszönhetően a munkálatok  gyorsabb, precízebb elvégzése várható. Az utcaseprő segítségével a járdafelületek könnyebben tisztán tarthatóak. A kefék segítségével összesöpri a gép majd beszívja egy tartályba az összegyűjtött szemetet. A járdák intenzívebb takarításának köszönhetően a környezet is látványosan tisztulni fog.

 

A másik gépjárműre viszont nagyon régóta szüksége volt a társaságunknak. Nagyon sok fával kapcsolatos bejelentés érkezik hozzánk, amikhez nem volt megfelelő eszközünk és alvállalkozókkal kell a munkát elvégeztetni, emiatt a munkafolyamatokat meghosszabodtak.

Idén mindenki legnagyobb örömére sikerült a jó gazdálkodásnak köszönhetően megvenni egy kosaras gépjárművet. Ennek segítségével kevesebb alvállalkozót kell foglalkoztatnunk a fásszárú növények ápolásával kapcsolatban.  A gallyazási, ifjitási munkálatok nagy része ez a gépjármű használatával mi is el tudjuk végezni. A teljes magasság ameddig a kosár fel tudja vinni a kollegát az 18m ennek köszönhetően a nagyobb fák gallyazás, ápolásii munkálatai is kivitelezhetőek lesznek. Reményeink szerint ez felgyorsítja a munkafolyamatokat.

Továbbá a nemzeti ünnepek alkalmával az oszlopokra épületekre kihelyezendő zászlókat is könnyebb felhelyezni.

 

Konrád Lea

 

 

 

 

Új weboldal készül!

A Palota-Holding Zrt. és a Répszolg Nonprofit Kft. egyesítése tette szükségessé az új weboldal kialakítását, ahol az eddigi összes hasznos információ elérhető lesz majd.

Munkatársaink már intenzíven dolgoznak az eddigi honlapok tartalmainak átdolgozásán, a struktúra kialakításán a Nektonik webdesign tervezőivel.

Az új weboldal a palotah.hu címen lesz elérhető!