Társaságunk a XV. kerületben az FKF Nonprofit Zrt. részleges hulladékgazdálkodása mellett szemét, illegális-és zöldhulladék elszállítást végez a kerület közigazgatási határán belüli önkormányzati tulajdonú területeken.

 

Kollégáink a zsákos hulladékot a frekventáltabb területeken hetente többszöri gyűjtéssel, kisebb tehergépkocsi segítségével az FKF Mélyfúró utcai égető hulladékudvarába szállítják.

Intézményünk a zöldhulladékot kiemelten a parki területekről hordja el. Újdonság, hogy 2019. nyarától, kalodás zöldhulladékgyűjtőket helyezünk ki a lakossági igényeknek megfelelően a kerület több pontján, amelyekbe kérjük, hogy főként fű-és bokornyesedéket, kisebb ágrészeket, valamint a lehullott faleveleket szíveskedjenek belehelyezni.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a magáningatlanok elé kitett zöldhulladéknak az elszállítása nem a RÉPSZOLG Nonprofit Közhasznú Kft. feladata!

Az FKF Nonprofit Zrt. saját logójukkal ellátott, „KERTI ZÖLDHULLADÉKGYŰJTŐ-ZSÁK” feliratú zsákokban szállítja el körzetenként, a honlapjukon feltüntetett időpontokban.

Bejelentőlap

Hibát, problémát, rendkívüli állapotot látott? Kérdezne?

Elérhetőségeink

RÉPSZOLG Nonprofit Közhasznú Kft.
1152 Budapest
Hunyadi utca 3.

Telefon: 06-1-308-1098
06-1-308-1099
Fax: 06-1-307-7074

Zöld szám: 06-80-205-062

Email: titkarsag@repszolgxv.hu

Kiemelt partnereink