2020.07.07-én átadásra került az Énekes utca 15-26 mögötti zöldfelület, illetve a Kossuth utca 57 mögött 16 férőhelyes parkoló miután cégünk befejezte a munkálatokat.

Az átadáson megjelent Tóth Imre alpolgármester, illetve Szilvágyi László 2-es számú körzet képviselője.

A kerületben nem áll meg az élet, folyamatosan fejlesztjük a zöldfelületeket a lakossági igények bevonásával- mondta el Tóth Imre alpolgármester.

Szilvágyi László képviselő úr elmondta, hogy 14 év után végre a 2 számú körzet is újításnak indult a tavaly októberi választásokon tett ígéret után.

Az Énekes 15-26 közötti első ütemi munkák elkészültek. 4 db padot és egy sakkasztalt helyeztünk ki. Új sétányt készítettünk a régi kitaposott, gazos, saras út helyére.  A térköveket, a Palota 15 Kft. készítette.

A területet füvesítettük, illetve 2 virágágyást is létre hoztunk.

Sásliliom (Hemerocallis), árnyékliliom (Hosta) és tűzeső (Heuchera) került kiültetésre az ágyásokba.

A második ütem fejlesztéséhez a lakosságot is szeretné bevonni az önkormányzat emiatt Szilvágyi képviselő úr kora ősszel lakógyűlést szervez az ott lakóknak, ahol elmondhatják a véleményüket, és azt, hogy mit szeretnének a parkban található betonplacchoz.

A Kossuth utcában található 15 férőhelyes parkoló is átadásra került. Ennek köszönhetően a Kossuth utcai iskola előtti sétányt a későbbiekben le lehet zárni.

Szilvágyi képviselő úr elmondta, hogy a parkoló környékére 9 db faültetési helyszínre várnak javaslatokat a lakosságtól.